OM MIG

Jeg er kunstner, healer og mystiker, og en kvinde med masser af livserfaring, der gør at jeg forstår de mennesker jeg er i kontakt med på et meget dybt plan. Jeg har selv gået vejen.

 

Med to lange uddannelser bag mig, som folkeskolelærer og sygeplejerske, og 12 år på Rudolf Steinerskole, er jeg blevet styrket både på det personlige, det sjælelige og det kreative plan.

 

Min force er, og har altid været, også i mine tidligere arbejde som sygeplejerske og underviser, at jeg er meget sensitiv, hvilket gør at jeg kan forbinde mig med andres sjæle og formidle de budskaber videre jeg mærker - både via billede og tekst.

 

Da jeg spurgte de mennesker omkring mig, som kender til mit arbejde og den jeg er, fik jeg følgende at vide:

 

"Hun er en af de bedste studerende Universet har uddannet og fortsat uddanner."

 

"En stærk og smuk formidler af guddommelige energier og budskaber, der på den mest raffinerede måde formidler folks sjælebilleder. Stine er ydmyg omkring sit virke og skelner mellem niveauer og nødvendighed."

 

Jeg ved at vi alle er spirituelle. Alle er vi født spirituelle og i stand til at få kontakt med den spirituelle verden. Men mange af os har lært at gemme den side af os væk, måske skammet sig over den, og lært ikke at stole på vores medfødte intuition.

Mange af os bærer ligeledes tidligere erindringer med os der har gjort, at vi har lukket af.

 

Jeg har altid været spirituel. Altid vidst jeg har levet før, og i en tidlig alder stødte jeg på en bog, der beskrev tidligere liv, blandt andet som pyramide indviet under Farao Ahnaton og livet på Jesu tid. Da jeg læste denne bog vidste jeg at jeg også havde levet og været en del af disse strømninger.

 

Jeg bliver inspireret alle steder; når jeg går en tur i skoven, kører i bilen, snakker med folk, ser tv - kort sagt alle vegne.

 

Jeg er konstant åben og modtager inspirationer hele tiden, og bliver det for meget, ja så beder jeg om at der bliver skruet lidt ned.

 

Jeg er mor til en skøn datter på snart 18, og gift med mit livs kærlighed, Tina. Sammen bor vi i et lille hus i Nyråd, hvorfra jeg arbejder og inspireres, både i mit atelier på 1. salen hvor jeg har udsigt over vandet, og i haven hvor jeg om sommeren maler.

 

Hvorfor gør jeg dette? Hvad driver mig? Svaret på disse spørgsmål er ganske enkelt. Jeg kan ikke lade være. Jeg elsker mit arbejde helt ind i hjertet og min sjæl. jeg ved at det er mit kald og en del af hvorfor jeg er inkarneret her på jorden i denne tid.

 

Jeg elsker at være kanal for den højeste og smukkeste energi, og se og opleve hvad det gør for de mennesker jeg er i kontakt med.

K A  S P I R I T U A L  A R T

S T I N E  K I H O L M-A N D E R S E N 

Kunst - Healing - Mystik

KONTAKT

 

Adresse: Algade 103c, 4760 Vordingborg

CVR: 39977109

Email: stine@kaspiritualart.dk

Telefon: +45 30 22 66 85

Følg mig på FACEBOOK

© Copyright. All Rights Reserved.