HEALING

Hvad gør jeg når jeg healer?

 

Jeg bringer mørket frem i lyset, så det mister sin kraft, og DU kan stå frem som den du ER.

 

Via healing, åbner jeg op for den højeste guddommelige energi der er til rådighed, og via maleriet, arbejder jeg på dine skyggesider, sår og traumer der er skabt gennem tiden.

 

Healingsenergien er meget kraftig, hvilket kræver mod og villighed, men jeg lover dig, at der bliver passet på dig hele vejen igennem.

 

Når jeg arbejder, kan man sammenligne det lidt med lydhealing, hvor frekvenserne går ind og "rusker" cellerne op og minder dem om deres oprindelige form eller frekvens.

Det kan gøre ondt, fordi cellerne bærer erindringer med sig og derfor har lagret skidt for mange år.

Disse skal renses ud, hvilket kan give smerter, kvalme, uro og lignende følelser, præcis på samme måde som når du tager en fysisk detox.

 

Men så sker der mirakler, og cellerne begynder at huske og igen være "intunet" med sin essens og oprindelige værenstilstand.

Du bliver mere DIG i din oprindelige form - og dermed bliver du bedre i stand til at tage livet IND, leve fuldt ud, og leve og VÆRE din spiritualitet.

HEALINGSFORLØB

 

Ønsker du at gå dybere ned i dine processer, så er et healingsforløb den optimale mulighed. Her får du 4x healing incl 4 malerier.

 

ENKELTE SESSIONER

 

Det er også muligt at få en enkelt healing.

 

Se her hvad prisen er.

KONTAKT

 

Adresse: Algade 103c, 4760 Vordingborg

CVR: 39977109

Email: stine@kaspiritualart.dk

Telefon: +45 30 22 66 85

Følg mig på FACEBOOK

K A  S P I R I T U A L  A R T

S T I N E  K I H O L M-A N D E R S E N 

Kunst - Healing - Mystik

© Copyright. All Rights Reserved.